Bättre sent än aldrig

Sååå… det skulle bara ta ungefär ett halvår innan jag kom igång med bloggandet från den här sidan. Jag får skylla på heltidsarbete, extraarbete, familj och den där lilla detaljen att bok två i min tänkta trilogi tagit mycket av min tid de senaste månaderna.

Men nu är jag här och igång. Och apropå just det, min andra bok Naken Sanning, så går den till tryck i övermorgon! Jag minns hur det kändes när Dold Agenda skulle tryckas; svettig i handflatorna och bultande hjärta och snudd på panik då jag visste att jag inte längre kunde ändra eller justera något. Den känslan infinner sig lite nu också, men inte riktigt på samma sätt. Naken Sanning har jag levt med under flera års tid (jag började ju skriva på den redan 2011) och den har liksom landat. Jag är nöjd med den, den har tagits emot väldigt bra både på förlaget och de som haft förmånen att läsa igenom de första manusutkasten. Och jag kan nog faktiskt säga att jag längtar. Längtar tills jag har boken i min hand. Och snart är det verklighet 🙂

Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *