Semester från vanliga jobbet

Med snörvlande näsa, rispig hals och en matt kropp som hålls någorlunda i schack med hjälp av alvedon kan jag nu konstatera att det är semester. Fast jag har en känsla av att det inte riktigt blir semester.

Jag har insett att det ibland kan vara ganska svårt att få ihop alla delar i livet. Heltidsjobb, extrajobb som gyminstruktör, 3-barnsmamma och författare… det finns liksom inte riktigt tid för allting.

Under jobbet med min första bok, Dold Agenda, hade jag förmånen att vara mammaledig och då kunde jag också satsa helhjärtat på signeringar, marknadsföring och annat som är viktigt när man just släppt en bok. När jag började heltidsarbeta i februari, så blev det plötsligt mycket mindre tid över till sådant. Så jag har bestämt mig för att den här semestern måste jag lägga upp en plan för hur jag ska få alla delar i mitt liv att gå ihop.

Om några veckor kommer bok nummer två, Naken Sanning, från tryckeriet. Jag längtar självklart massor! Det är ju som att gå och vänta på en bebis. Men jag måste också ha en färdig strategi och planering för signeringar och marknadsföring, för att inte tala om releasefest och bokmässan i Göteborg i september!

Ja, sommaren och hösten kommer att bli hektisk. Men det är precis så jag vill ha det. Om någon säger att jag ska ta det lugnt så brukar de oftast bara mötas av en oförstående blick. Jag vet nog inte riktigt vad ta det lugnt betyder.

Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *