Nu börjar allvaret

Jaha… så har hela semestern gått och utan att jag egentligen hade tänkt det så blev det att jag även tog viss semester från bloggandet och författaraktiviteter. Men lite skrivande har det trots allt blivit, främst på min tredje bok i min trilogi och den börjar arta sig riktigt väl.

Jag lovade mig själv när semestern började att jag skulle skriva en handlingsplan, för att skriva ner mina planer inför den kommande hösten och vilka författaraktiviteter jag vill göra. Den enkla biten var att skriva den, den svåra blir att följa den. Men disciplin är en författares bästa vän och jag har blivit inspirerad av andra författare som strukturerar upp sina dagar, och det tänker jag ta fasta på själv också.

Det största som har hänt under sommaren är självklart att jag har fått hem bok två i trilogin – Naken Sanning – från tryckeriet. Och det är en väldigt speciell känsla när man ser sin egen bok, med ens eget namn som författarnamn. Det går faktiskt inte att undvika att känna sig en aning stolt. Och beställningarna började ticka in redan samma dag, vilket är jätteroligt! Reaktionerna från de som redan hunnit läsa den har blivit precis så som jag hoppades, där läsarna öser lovord över boken 🙂

Jag har börjat planera min releasefest och hoppas att så många som möjligt kan komma på den. Jag har inte riktigt spikat alla detaljer än, men inbjudan kommer att gå ut på facebook och jag ska också lägga upp det som ett event här på hemsidan. Och om en och en halv månad är det dessutom dags för bokmässan…. som jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning.

Ja, jag har helt klart en diger höst att se fram emot. Hoppas att ni vill följa mig på resan 🙂

Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *