En lyckad releasefest

Så… då sitter jag här dagen efter jag hade min releasefest för Naken Sanning. Och känner mig lycklig. För att vara mig är det en ganska fantastisk känsla eftersom jag är rätt duktig på att uppslukas av allt runt omkring mig så att jag sällan stannar upp och faktiskt känner efter. Framför allt inte när det handlar om bra känslor.

Men idag tillåter jag mig att göra just det. Igår höll jag releasefesten på Pitchers i Örebro, och anledningen till att festen blev där är för att jag har ägnat många timmar åt att sitta just på den restaurangen och skrivit på mina böcker, och kanske framför allt Naken Sanning. Man kan väl säga att jag kan deras meny rätt väl vid det här laget…

Till festen dök underbara människor upp. Vänner, kollegor, sådana som jag nyligen stiftat bekantskap med och sådana som jag aldrig träffat förut. Folk som kom dit för min skull. Bara det var stort. Och jag inser vilka fantastiska människor jag har turen att känna. Underbara ambassadörer för mina böcker, som pratar med kollegor och andra om mina böcker och sprider att både jag och böckerna finns. Det gör mig ödmjuk och tacksam. För det är ju så, att jag kan ju sitta och tycka att mina böcker är jättebra, men om ingen annan gillar dem, eller sprider att de finns, då dör mitt författarskap rätt snabbt ut.

Responsen på facebook har varit enorm. Jag möttes av mängder med gillningar när jag lade ut foton på när jag signerade under festen, och det tickar fortfarande på. De senaste dagarna är det flera nya personer som jag inte känner som gillar min författarsida på facebook och jag börjar så smått inse att det börjar sprida sig, och jag inser ännu mer hur fantastiskt facebook är som verktyg för att nå ut.

Nu har vi gått in i september och det är egentligen i och med den här månaden som det börjar på riktigt. Bokmässa om några veckor, innan dess besök och föreläsning på bibliotek samt ett antal signeringar. Och så kommer det att rulla på hela hösten. Och jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning.

Nu sitter jag bara och väntar på att fler reaktioner ska börja trilla in när alltfler läser Naken Sanning. De jag har fått hittills har varit fantastiska, och jag ser fram emot att få höra vad mina läsare tycker. För det är ju det som är det viktigaste av allt.

Stort tack till alla som vill läsa mina böcker och som deltog på min releasefest. Den lyckliga känslan i bröstet kommer att finnas kvar länge.

Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *