Ibland är det fantastiskt att vara författare

Om jag jämför med förra veckan då känslan av att inte hinna med tog över, så lägger jag den här veckan till historien och konstaterar nöjt att jag på en vecka ha fått över hundra nya personer som gillar min författarsida, och nu så när som på 4 personer nått 300 gillningar! Och det är fantastiskt att det är så många som faktiskt kontaktar mig, skriver kommentarer på mina inlägg och berättar hur mycket de vill vinna mina böcker. Det värmer i hjärtat och får mig att le.

En annan trevlig sak jag upptäckte var att mitt lager av Naken Sanning tog slut hemma, så nu har jag fått beställa nya böcker. Nya beställningar tickar in hela tiden och jag blir bara så glad. Uppenbarligen vill folk läsa 🙂

Veckan har också bjudit på fantastiska recensioner där mina böcker har fått toppbetyg och det är i sådana stunder som jag förstår varför jag velat bli författare under hela mitt liv. Känslan av att det finns människor där ute som läser mina böcker och älskar dem, är fortfarande konstig och jag undrar om jag någonsin vänjer mig, men det skapar ett nöjt leende på läpparna.

Dessutom har jag efter flera veckors skrivkramp äntligen kommit vidare i bok 3, den sista delen i min trilogi. Jag hade länge fastnat vid ett stycke och visste inte hur jag skulle ta handlingen framåt, och hjärnan fortsatte att undermedvetet fundera även när jag inte skrev. Och så sent en kväll så sade det ”poff” i huvudet och plötsligt visste jag hur jag skulle fortsätta. Att sätta sig ner och skriva när det har lossnat är fantastiskt, då rasslar det bara till och ett skönt lugn sprider sig i kroppen.

Nästa vecka ska jag boka in ett antal signeringar, jag har också kontaktat ABF som ansvarar för bokmässan i Örebro i Mars, och det ser ut som att jag kan få möjlighet att hålla i ett seminarium där jag berättar om min författarresa och hur det gick för mig efter att jag blev utsedd till ”Årets Rookieförfattare”. Det vore ju himla häftigt. Fortsättning följer…  🙂

Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *