En bra start på 2014

Veckorna sedan jul har rusat förbi, dagarna av välbehövlig ledighet ersattes så småningom med heltidsjobb igen. Rutinerna är tillbaka och allting är som det brukar igen.

Fast inte riktigt. Den här veckan skrev tidningen här ett mycket uppmärksammat reportage om mig, där jag berättade om min uppväxt i en sekt, hur jag tog mig ur det vid 18 års ålder och hur det har påverkat hela mitt liv, då jag förlorade min familj och alla mina vänner i och med mitt beslut.

Jag var inte riktigt beredd på vilken respons den artikeln skulle få. Folk har kontaktat mig på facebook, folk har ringt, mängder med människor på stan och på  andra ställen har kommenterat. Man tycker att jag är stark, att det var en självutlämnande artikel som grep tag i dem. Jag tackar alla från djupet av mitt hjärta för alla värmande ord och all stöttning. Jag anser själv att jag har lämnat det mesta bakom mig, och det som länge var öppna sår är numera bara ärr.

I veckan som gått har jag också tagit emot rekordmånga kommenterar om mina böcker. Människor från alla håll har hört av sig och berättat att de älskade böckerna och har sträckläst dem på några få dagar. Och varje gång – och det menar jag bokstavligt – jag får en sådan kommentar spritter det till i hjärtat och jag blir genuint jätteglad. Jag är så tacksam över att folk tar sig den tiden, att leta upp mig på facebook och att skriva sina fina ord till mig. Det är alla de kommentarerna och all stöttning som gör att jag vågar tro på mig själv, vågar tro att jag faktiskt har skrivit berättelser som folk vill läsa.

Jag slås gång på gång av vilka fantastiska människor jag hela tiden kommer i kontakt med. Underbara, humoristiska och totalhärliga människor som peppar, stöttar, kanske skriver själva, söker råd, söker tips. Jag hittar nya vänner, ser nya möjligheter och börjar ana att det finns mängder med spännande framtidsutsikter framför mig.

Nu är min tredje bok inskickad till förlaget och om allt går enligt plan finns den ute i affärerna i mitten på Juni och då kommer jag att kunna erbjuda hela trilogin på en och samma gång till mina läsare 🙂 Jag skriver nu på min 4:e roman, en bok som är i en helt annan genre och är upplagd på ett nytt sätt. Med en rejäl twist 😉

Har en känsla av att 2014 kommer att bli ett av mina mest intressanta år hittills. Och det är skönt att kunna konstatera att jag har så många följare och stöttande människor runt mig som finns där och håller mig i handen om jag skulle behöva.  Love u all!

Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *