Den här bloggen är till alla underbara människor i min närhet

Flera händelser den senaste tiden har fått mig att reflektera över vilka fantastiska människor jag har runt mig. Människor som tycks älska mig, som stöttar och finns där oavsett vad som händer. Jag är tacksam över att jag är lyckligt lottad att känna dessa.

För en dryg vecka sedan höll jag min tredje releasefest, för min tredje roman Mörk Avsikt. Den här gången hade jag valt att ha festen på en restaurang i stan där det bjöds på god buffé och dryck. På ett plan skiljde sig den här releasefesten jämfört med de två jag haft för mina tidigare släppta böcker; den här gången kom det mängder med människor jag aldrig träffat förut. Sådana som på olika sätt hittat mig, läst mina första böcker och nu ville komma för att fira att den tredje boken släpptes. Jag känner en ödmjukhet mot dessa människor, som tog av sin kväll för att komma och festa tillsammans med mig. Och en stor tacksamhet. Jag är självklart också underbart glad över alla människor som jag lärt känna under de senaste åren och som jag nu betraktar som mina vänner, som också ville förgylla min fest med sin närvaro. Jag blir genuint glad av att ha alla er omkring mig. 

Det finns underbara människor där man minst anar det. Jag går regelbundet hos en fotvårdssalong och kvinnan som äger den erbjöd sig självmant att sälja mina böcker där. Jag tog dit ett antal böcker och dessa har hon nu sålt slut och ringde nyligen och sade att jag behövde komma över med fler. Hon vill inte ha provision, hon vill bara hjälpa till. Hon är en sådan där genuint snäll människa som jag skulle kunna kyssa av tacksamhet!

I helgen var jag på en pub och signerade böcker och läste högt ur Mörk Avsikt. Där dyker det upp ett gäng ”pantertanter” som de kallar sig själva och de fullkomligt överöser mig med kommentarer om hur de har älskat de två första böckerna och har längtat så efter den tredje boken. Helt underbara människor som jag lätt skulle kunna umgås med hur länge som helst.

Jag är tacksam över alla som gillar mina inlägg som jag skriver på facebook, som hejar på, stöttar, kommer med uppmuntran när det känns tungt. Människor som jag i många fall aldrig träffat IRL men som det ändå känns som att jag känner. 

Och alla som hör av sig till mig, som berättar hur mycket de älskar mina böcker, hur de sprider böckerna vidare till döttrar, systrar, grannar, kollegor och rekommenderar dem till alla de känner.

 

Det är en helt otrolig känsla när man inser att man faktiskt börjar leva sin dröm. Smått overkligt att s många hittar mig och mina böcker och älskar det de läser. Jag är ju bara en vanlig tjej som drömt om att beröra mina läsare med det jag skriver. Tydligen gör jag det. Jag hoppas att jag lyckas förmedla hur mycket alla betyder för mig. <3

 

 

 

 

 

Posted in Uncategorized.

One Comment

  1. Hej sköna böna!
    tack för det trevliga omnämnadet, på din blogg!, ska vidarebefordra det till de övriga Pantertanterna. Vi hade en väldigt trevlig kväll tillsammans med Dej, och tänk vi kände precis det samma, vi skulle kunnat sitta kvar tills solen gick upp, för att lyssna, fråga, och trivas!
    Vi tackar för en mycket trevlig kväll, och ett riktigt stort Lycka Till, med den nya boken, och nästa, och nästa…..
    Kram Pantertanterna, genom Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *