Resan börjar

Det har varit hemligt, men nu är det officiellt. Jag är en av 100 utvalda. Som under 5 månader kommer att tränas, drillas av en känd PT och slita hårt för att i början av sommaren vara i mitt livs form – förhoppningsvis.

Jag har alltid älskat att träna, jag har jobbat som instruktör på gym i 15 år, men ändå har jag inte riktigt nått det mål jag har velat. Kanske har jag inte tränat tillräckligt hårt, eller varit så uthållig som krävts.

På många sätt lever jag redan min dröm. Jag är författare till inte mindre än 7 böcker och på bara några år har saker jag inte ens kunnat drömma om tidigare blivit verklighet. Just därför är det också dags att börja leva min dröm på andra områden. Precis som författarskapet vet jag att det kommer att krävas mycket hårt slit, men jag är också övertygad om att jag kan komma långt med beslutsamhet, målmedvetenhet och en stor dos envishet.

2014-07-02 09.35.11

Min kropp idag

Meningen är att jag ska berätta om min resa. Kanske kan den inspirera någon. Jag vill också vara tydlig med att säga att min kropp idag är okej. Den har tjänat mig väl under mina år och burit på tre barn. Jag tycker att det är viktigt att poängtera att jag inte gör det här för att jag tycker att jag är fet eller är missnöjd med mig själv. Däremot finns det möjligheter till förbättringar och jag har en målbild av hur jag vill se ut. Det är den jag tänker försöka sträva mot under de här kommande månaderna.

Jag har en historia av ätstörningar när jag var yngre. Jag har haft en störd relation till mat, som jag har fått jobba med för att försöka bli av med. Det här programmet kommer inte bara att ge mig ett individuellt anpassat träningsschema utan också en anpassad kostplan och regelbunden coachning. Jag ser den här chansen som en enorm möjlighet att under kontrollerade former få koll på min kropp samtidigt som jag kommer att utmana mina egna gränser.

Idag är första invägningen och mätningen. Det är nu det börjar, och jag hoppas att ni hänger med på min resa 🙂

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *