Första dagen av mitt nya liv

Puh!  Har precis ätit en lunch bestående av kycklingfilé, blomkålsbuketter och sallad gjord på grönsaker, bönor och fetaost. Och jag tror att jag storknar! HUR ska jag få i mig sådana här luncher och middagar? Min mage känns sprickfärdig. Att hålla sig borta från kakor och annat har jag inga som helst problem med, men att äta så här mycket mat!!

Nu är mitt ”ätfönster” öppet. Under 8 timmar, från klockan 12.00 till 20.00 på kvällen får jag äta. (Inser också att det innebär att jag måste stoppa i mig rätt mycket mat per tillfälle jag äter, inte äta små portioner…) De övriga 16 h på dygnet är det fasta, då får jag dricka vatten, te o.s.v

Trodde att jag skulle vara väldigt hungrig idag klockan 12, men det var jag inte, så den här lunchen blev extra tung att sätta i sig. Urk.

Bild från min morgonpromenad i morse

I morse var jag uppe och tog min första entimmes-promenad. Sådana ska jag göra varje morgon utan undantag. Utöver det blir det styrketräning 3 ggr / vecka + 2 konditionspass. Det känns däremot betydligt mer genomförbart än den här mängden mat.

Promenaden var underbar. Lite kämpigt att ta sig upp astidigt men väl ute var det kallt, skönt och friskt.

Har nu också inhandlat ännu mer träningskläder, för jag misstänker att det är ungefär vad jag kommer att bo i de närmaste månaderna.

I morgon väntar första styrketräningspasset och jag fruktar träningsvärken från helvetet efteråt… 🙂

 

Posted in Okategoriserade.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *