En riktigt skön helg

Jag vaknade kl 10.30 (!) igår. Träningen dagen innan måste verkligen ha tagit skruv i kroppen. Det märkte jag definitivt när jag reste mig, det värkte i muskler som jag inte ens visste att jag hade 🙂

Långpromenad i det friska, kyliga vädret samtidigt som jag lät en köttgryta puttra på låg värme på spisen. Kom hem, åt frukost bestående av ägg, keso, skinka och en celsius-dryck. Därefter åkte jag och handlade sådan mat som jag behöver ha hemma från och med nu.

Mat som jag från och med nu ska ha hemma

Mat som jag från och med nu ska ha hemma

Mycket med protein och grönsaker, men också feta livsmedel som fetaost, halloumi och nötter.

Tanken var att jag skulle dra till gymmet för ett konditionspass, men upptäckte att gymmet stängde tidigare än jag trott, så det fick bli en mils powerwalk ytterligare. Otroligt skönt med den friska luften som bet i kinderna.

Igår kväll satt jag faktiskt på en restaurang bland alla festande människor och skrev på kommande roman och drack endast en cola light. Och det funkade minst lika bra som vin, så kanske har jag kommit över det värsta.

Ute i kylan och promenerar

Ute i kylan och promenerar

Idag har jag inlett med en lång rask promenad igen, ätit  en proteinfylld frukost och ska strax dra till gymmet för  ett konditionspass, det känns mer som det jag är van vid,  så där tror jag inte att jag kommer att stöta på några  speciella nyheter.

Idag ska jag också rapportera mina resultat för första  gången.. Min PT har sagt att jag förutom att väga och  mäta mig också ska ta bilder med jämna mellanrum så  att man kan följa mina framsteg. Så detta är bild för  vecka 1.

Vecka 1

Vecka 1

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *