– 10 cm runt midjan på två veckor!! What?!

Jag mätte mig i morse. Olika ställen på kroppen, armar, lår, midjan bland annat. Jag var tvungen att gnugga mig i ögonen. -10 cm i midjan. Nä, det kunde ju inte stämma. Fortsatte med låren. -5 cm. What??

Just idag är det  här min mest älskade pryl :)

Just idag är det här min mest älskade pryl 🙂

Mätte igen. Kontrollerade mot de siffror som min PT mätte in mig på vid vår första träff. Jo, shit pommes frites, det stämmer! Fortfarande är jag ytterst skeptisk och undrar om det är fel på mitt måttband. Kanske är centimeterna inte samma på alla måttband? För det kan väl inte stämma att jag fått sådana makalösa resultat på två veckor?

Om det här stämmer så är det den bästa metod jag någonsin har testat. Och den bästa Alla Hjärtans Dag presenten jag kunde ge till mig själv.

Jag har varit och styrketränat idag igen, träffade på en bekant som inte har sett mig på ett tag och hon kommenterade att det syntes att jag har tappat centimetrar. Shit, det kanske verkligen är sant?

Tränade ett tufft pass idag igen, höll på att nästan sträcka mig när jag gjorde mina benböj och hann hejda mig precis innan det blev en sträckning av alltihop. Benen är extremt slitna sedan i  torsdags och jag vågade inte smacka på mer vikt nu, utan körde på samma vikt som sist. Bänkpressen klarade jag inte riktigt idag, det var för tungt. Och jag svor för mig själv.  Nederlag! Gah! Noterar nu all min träning i den här träningsdagboken.

Träningsdagbok

Träningsdagbok

Där kan jag skriva ner hur många kilo jag kör, antal reps, vilken motivation jag har just idag och notera saker som exempelvis hur tungt passet kändes den aktuella dagen. Den kommer bli min lilla bibel som jag släpar med mig till gymmet. Ska bli roligt att se hur jag kommer utvecklas, framför allt hur mycket jag kommer att ha ökat vikterna till sommaren när det här träningsschemat är över.

Jag har nu beställt lite hjälpmedel från Fitnessguru som min PT har rekommenderat.

Proteinpulver samt fettförbrännare

Proteinpulver samt fettförbrännare 

Proteinpulver som blandas med vatten  och som smakar fräscht äpple, ungefär som äppledricka, och några tabletter som  ska öka på fettförbränningen ytterligare.  Jag har varit  lite skeptisk till sådana  tabletter tidigare, men jag ska  åtminstone testa och se om det händer något. Just nu litar jag ganska blint på min PT och om resultaten ovan stämmer så tycks han ju veta vad man ska göra…

Fick förresten veta av min kära PT igår att över 7000 personer sökte till det här programmet! Wow, att då vara en av 100 uttagna känns ju helt grymt! Det här är en chans som jag absolut inte vill sumpa, vare sig för min eller hans skull. Känns skönt att ha någon som tror på en.

Nu är jag alldeles spak i musklerna och det ska bli riktigt skönt med en vilodag i morgon. Tror att kroppen behöver det.

Och så ska jag passa på att njuta av mina smått otroliga resultat och helt enkelt bestämma mig för att de stämmer. <3

Vecka 2

Vecka 2

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *