Det här med rutiner

I vanliga fall går mina dagar ganska mycket på rutin. Upp i ottan, ut på promenad, till jobbet, träna på lunchen eller efter jobbet, äta första måltiden kl 12, andra vid 15 och sista måltiden vid 19. Det funkar och jag tänker inte så mycket.

Men så skulle jag jobba hemifrån idag. Det blev ingen morgonpromenad, tänkte ta den senare på eftermiddagen istället. Fick i mig en hyfsad frukost vid 12 bestående av proteinsmoothie och ägg.

Proteinshake av hallon, proteinpulver, banan och yoghurt

Proteinshake av hallon, proteinpulver, banan och yoghurt

Sedan jobbade jag massor, glömde bort att äta mellanmål, kom på det precis innan jag drog till gymmet sen eftermiddag.  Slängde i mig en proteindrink och en proteinbar. Körde en timmes rask promenad plus min ordinarie konditionsträning direkt efter varandra.  Det ihop med att knappt ha ätit något var ingen bra kombo. Blev alldeles darrig, proteinbaren växte i munnen och den smakade bara illa. Längtade efter riktig mat!

Svettigt konditionspass idag

Svettigt konditionspass idag

Nu har jag fått i mig sushi, en måltid som jag ska äta med viss måtta eftersom den innehåller lite för mycket kolhydrater och lite för lite protein.  Men nåja, känner mig mindre darrig i alla fall.

Nu ska jag unna mig ett biobesök. Ska erkänna att det var frestande att köpa popcorn eller godis till biljetten, men valde en kalorifri dryck bara. Känner mig lite ståndaktig 🙂

I morgon blir det hårt styrketräningspass igen. Och faktiskt ser jag fram emot det.

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *