Fantasi, kreativitet och resultat

Söndag. Vilodag efter en hård veckas slit.  Känner att de här vilodagarna är riktigt nödvändiga för mig. Och jag börjar få in hela tänket nu. Förstår skillnaden mellan vad jag tidigare ansåg var styrketräning och vad som verkligen är det. Har fattat skillnaden mellan hård träning och fjösträning.  20150228_114200

Ibland måste man också vara kreativ. Som igår när jag hade kondition på schemat och insåg att jag inte skulle ha möjlighet att ta mig till gymmet.  Så jag drog ut med min 2-åriga dotter i vagnen och sprang. Mycket jobbigare än att springa på löpband. Och när hon dessutom sade att hon frös, då var det bara att kuta ännu snabbare så då blev det riktig spurtträning 🙂

Nästa vecka kommer jag att vara på Kap Verde och har inte tillgång till något gym, så då blir det fokus på funktionell träning med egen kroppsvikt och självklart en massa löpning längs stranden.

Igår var också min 35-årsdag och jag och barnen hjälptes åt att göra en tårta. Jo. Jag åt en liiiiten bit.

Vår hemmagjorda mindre vackra tårta

Vår hemmagjorda mindre vackra tårta

Och drack faktiskt ett glas vin. Men det är som att det finns en inbyggd spärr i mig nu, lite grann går bra någon gång väldigt sällan men sedan vill jag inte riskera att förstöra det jag har åstadkommit.

Vägde mig och mätte mig idag igen. Har tappat mer än 2 kg sedan starten och nu har jag förlorat hela 13 cm i midjan och 7 cm över låren. Så skönt att få bekräftelse på att det jag gör funkar!

Vecka 4: -13 cm i midjan

Vecka 4: -13 cm i midjan

Så idag blir det bara en powerwalk, sedan blir det att packa  till solen 🙂

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *