Internationella kvinnodagen – kvinnor kan!

Sitter just nu i solen och njuter av den Kapverdiska värmen.

Kalorifri dryck innan kl 12 är det som gäller

Kalorifri dryck innan kl 12 är det som gäller

Dricker en cola zero. Klockan är bara 10 på morgonen så mitt ätfönster är fortfarande stängt. Har varit ute på en timmes runda på morgonen och laddat med lite aminosyror.

Det är dags för resultat igen. Ganska exakt en månad har jag hållit på och jag är så nöjd med resultaten hittills. Jag har tagit med både måttband och våg hit ner till Kap Verde. Måste erkänna att jag var nervös när jag ställde mig på vågen i morse, för jag åt faktiskt en pizza och drack en stor öl igår kväll. Var beredd på att det skulle visa sig på vågen. Men det var snarare tvärtom. Jag har gått ner 1,5 kg bara här nere och 4 kg totalt.  Dessutom har jag nu passerat ett av de delmål som jag satt upp för mig själv och väger nu mindre än jag gjort på länge. Såå skönt!

Centimeter-mässigt ligger jag just nu kvar på samma som förra veckan. Först blev jag lite besviken men så insåg jag att jag måste vara nöjd med -13 cm i midjan på en månad. När jag berättade det för min PT kommenterade han att det var helt makalösa resultat och att mina resultat är bättre än han någonsin vågat drömma om 😀  Så nu har jag kanske kommit till en platå när det handlar om centimeter men vågen fortsätter ju nedåt så då får man ju unna sig ett stort leende på läpparna. Vecka 4

Det här programmet är bland det bästa som har hänt mig. Länge har jag försökt gå ner i vikt på egen hand, och alltid misslyckats. Det har satt sig på hjärnan och jag började tro att jag var den enda i världen som inte kunde nå resultat. Och så får man den här responsen när jag kör igång detta. Uppenbarligen älskar min kropp det här upplägget och min PT hade också ögon för vad exakt jag behövde i form av mat och träning.  Så tacksam! Och extra skönt att kunna presentera ett bra resultat på självaste internationella kvinnodagen. Kvinnor kan! Om man ger sig den på det och tror på sig själv.

Nu blir det en timmes simning i poolen och lite armhävningar och situps på det. Och jag kommer ha ett fånigt flin på läpparna hela dagen 🙂

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *