Förfall eller mänskligt?

Okej. Jag har lovat mig själv att den här bloggen ska vara genomärlig. Så här kommer den bistra sanningen trots att det bär mig emot att erkänna det. Jag tränade ingenting igår. Inte ens en promenad. Det gick helt enkelt inte att få in i mitt schema. Och jag drack vin. Och åt ostbollar. Och lät mitt ätfönster stå vidöppet till klockan 22.

Usch! Det känns som att jag verkligen biktar mig här. Jag som alltid brukar vara så disciplinerad. Som verkligen sätter en ära i att göra det jag bestämt mig för. Som hittills har upplevt att den här träningsutmaningen varit det bästa och faktiskt också bland det enklaste jag gjort. Jag har inte haft problem med att göra snabba powerwalks på morgonen för att sedan köra hårt på gymmet några timmar senare. Godissug har inte funnits, till och med vinet har varit enkelt att avstå ifrån.

Jag tillsammans med mina nya bästa kompisar

Jag tillsammans med mina nya bästa kompisar

Men den här veckan har det varit tyngre. Vet inte om det är en acklimatisering från Kap Verde. Mornarna har varit tyngre, det har varit flera dagar den här veckan som jag verkligen fått kämpa med mig själv för att verkligen kliva upp och ta min promenad istället för att lockas av sängvärmen och att somna om. Men jag har tagit mig ut, pådriven av min envishet som är värre än en åsnas. Men det sket sig alltså igår.

Så idag finns det inga ursäkter. Idag blir gymmet även om självaste djävulen står i dörren och försöker mota bort mig.

Vikten till höger var den jag började med för en månad sedan, vikten till vänster väger dubbelt så mycket och är den jag jobbar med numera

Vikten till höger var den jag började med för en månad sedan, vikten till vänster väger dubbelt så mycket och är den jag jobbar med numera

Jag är arg och besviken på mig själv. Borde veta bättre efter den dryga månad som gått.  Jag har ju fått otroliga resultat, men de lär inte dyka upp om jag förfaller… Vissa kanske skulle hävda att det är mänskligt att ibland bara vara och njuta av livet.  Jag försöker se det så men gnisslar fortfarande tänderna.  Gör om.  Gör rätt.

Nackdelen när kroppen förändras - kläderna börjar ramla av

Nackdelen när kroppen förändras – kläderna börjar ramla av

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *