Platå

Ute på morgonpromenad

Ute på morgonpromenad

Utsikt på en av mina otaliga promenader i Barcelona

Utsikt på en av mina otaliga promenader i Barcelona

Utegym i Barcelona

Utegym i Barcelona

Jag visste att dagen förr eller senare skulle komma. När min segersiffrorna stannade upp en aning. Platån.

Och nu har den hunnit ifatt mig. Jag har bara tappat ett hekto sedan förra vägningen och även på måtten står det just nu still.

Jag har haft ett hektiskt schema de senaste två veckorna,  har fått hitta varianter till min gymträning lite mer än jag hade velat.  Det är styrketräningen som verkligen ger resultat och sätter min kropp på prov. Det är den som får min kropp att förbränna på max.  När jag inte hinner eller har möjlighet att träna på gymmet så ofta som jag borde, då spelar det ingen roll att jag försöker kompensera med mycket funktionell träning och powerwalks eller löpning. Det blir inte samma sak. Och möjligtvis är det så att jag också fått i mig för mycket vin de senaste veckorna jämfört med vad jag borde.

Ja det är bara att ta nya tag. Jag har inte gått upp i vikt, jag har fortfarande tappat 5 kg. Jag börjar höra kommentarer från bekanta som säger att det syns på mig nu, så jag får glädjas åt de resultat jag hittills fått och inte gräma mig för mycket över uteblivna resultat.

Här i Barcelona blir det i alla fall väldigt mycket motion. Räknade ut att jag har promenerat omkring 6 mil hittills här nere och än är inte vistelsen över så misstänker att jag hamnar på 10 mil innan det är dags att åka hem igen. Hittade ett utegym vid stranden som jag har utnyttjat en del. Jag är enda tjejen bland massa grabbar. Tycks inte vara så vanligt att tjejer tränar på gym här nere.

Nu ska jag inte gå i fällan att tänka att allt ändå är kört,  utan bara se det här ”misslyckandet” som en liten parentes. Om två veckor ska jag träffa min PT igen för ny fettmätning och då ska jag också få nya gymövningar att göra så det handlar bara om att hålla motivationen uppe trots mindre bra resultat idag. Man kan inte ligga på topp jämt… ?

Posted in Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *