Tappat ytterligare 3 % i fettprocent

Tappat 11 % i fettprocent hittills

Tappat 11 % i fettprocent hittills

Idag var det dags för den andra delmätningen hos min PT i  Stockholm. Och sakta men säkert går det stadigt nedåt.

Den här gången hade jag tappat ytterligare 3 % i fettprocent. Totalt 11 % borta hittills.

Jag märker det själv också. Kläder sitter lösare, jag måste nu använda skärp på nästan alla byxor, till och med mina träningsbyxor börjar nu sitta löst.

Under en vecka har jag nu kört warrior -dieten,  vilket innebär att man fastar på dagen och äter en gång på kvällen.  Jag mår bra, tycker jag har bra med energi,  orkar träna och vara igång utan problem. När kvällen väl kommer smakar maten super.  Nu ska jag köra denna diet fram till midsommar och så ska vi se hur min kropp svarar.

Min PT tycker precis som jag att det är konstigt att jag inte rasar mer i vikt än vad jag gör. Det har ju varit mitt problem så länge jag kan minnas, att trots mycket träning verkar min kropp inte riktigt vilja samarbeta när det gäller att gå ner i vikt. Men om nu inte min kropp är alldeles konstig ska jag gå ner minst 1 kg i veckan på den här warrior – dieten. Vi får se om han har rätt.

Men jag puttrar på i min takt. Det får ta den tid det tar, jag vet mitt mål och vart jag vill vara när jag har nått mitt mål. Det kanske tar ett år att komma dit, ja då får det väl göra det. Oavsett så har jag hittat något jag älskar och passionerat brinner för. En ny livsstil helt enkelt.

Posted in Träning & hälsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *