Föreläsning

Jag föreläser i olika ämnen utifrån de erfarenheter jag själv har skaffat mig genom livet. Alla föreläsningar pågår 45 – 60 min och kostar 6000:- exkl. moms. Önskas längre föreläsningar eller speciella workshops, vänligen kontakta mig för offert.

1. Är drömmar till för att drömmas, eller går det att leva sin dröm?

På några av mina inspirationsföreläsningar berättar jag om hur jag bestämde mig för att bli författare och hur jag lyckades. Vägen har inte varit spikrak och det har varit mycket hinder i vägen, men jag hade ett mål, jag lever efter mottot ”Allting är möjligt” och jag har aldrig gett upp. Idag har jag gett ut sju böcker, betraktas som en etablerad författare och fungerar som mentor åt andra.

2. Är en människa dömd till ett dåligt liv om man får en tuff start?

På dessa föreläsningar berättar jag om hur jag växte upp i en religiös sekt, med en fanatisk och våldsam pappa som styrde familjen med järnhand. Hur jag som 18-åring tog mig ur denna sekt, och därmed också lämnade hela min familj och alla mina vänner bakom mig och då stod helt ensam. Jag berättar om hur jag tog mig vidare, startade ett nytt liv och kom över mina rädslor och istället vände mina erfarenheter till något positivt, något som ger både mig och andra styrka och hopp idag.

3, Att nå sina mål. Hur gör man? Hur hittar man motivationen?

Jag är inte bara författare, utan har också jobbat som gyminstruktör i 16 år. Träning är en del av min vardag. Det många kanske inte tänker på är att det finns mycket gemensamma nämnare mellan författarskapet och träningen. Det handlar om att sätta upp mål, motivera sig själv under resans gång och någonstans hitta en inre övertygelse om att man kommer att fixa det man föresatt sig. Här ger jag motivationstips och nycklar till hur man kan tänka för att ta sig dit man vill.

4. Gestaltning – vad är det och hur gör man?

Jag har skrivit 3 gestaltningsbiblar som främst vänder sig till författande personer eller journalister som hanterar texter i sin vardag. Men dessa biblar fungerar också i teater- och skådespelarsammanhang, på behandlingshem för personer med funktionsnedsättningar som ex. Asperger. Föreläsningarna handlar om vad gestaltning är, hur man kan använda detta för att göra sina texter mer levande och också hur människor med Asperger får bättre förståelse för andra människors känslor med dessa biblar.

5. Otrohet – skuld, skam och sorg

Föreläsningar om otrohet handlar ofta om hur man kan förlåta, gå vidare och kanske reparera en relation. Jag vänder på det, och pratar om den skam och skuld den som är otrogen kan känna. På dessa föreläsningar berättar jag mycket självutlämnande om min egen resa, hur jag vid ett upprepat antal tillfällen varit otrogen och hur detta har påverkat mig och bilden av mig själv. Jag berättar också hur jag har hanterat det och hur jag hittat ett sätt att förlåta mig själv.

Använd formuläret nedan om du vill komma i kontakt med mig

Ditt namn (obligatoriskt)

1. Drömmar2. Tuff start3. Att nå sina mål4. Gestaltning5. Otrohet

Företag (valfritt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne (obligatoriskt)

Ditt meddelande (valfritt)

2015-06-12 08.08.20