Mina böcker

Nedan är de böcker som jag hittills skrivit. Du kan klicka dig in vid varje bok för att läsa mer om den. Där hittar du även länkar till ställen du kan köpa boken på.

Valet

Valet

Valet

Passionerade nätter. Hemliga möten. Hett sex med älskaren. Men också ångest för att bli upptäckt och ett ständigt gnagande samvete gentemot maken och barnen. Sara står inför ett vägskäl där hon måste välja; passionen eller tryggheten? Sara har ett bra liv tillsammans med sin man och sina barn. Som ekonomiskt oberoende borde hon njuta av livet. Istället kryper rastlösheten i henne och hon längtar hela tiden bort. Till den hemlige älskaren. Mannen hon känt länge och aldrig kunnat släppa.

Läs mer

Dold agenda

Dold agenda

Dold agenda

En serievåldtäktsman härjar i Örebro och lämnar polisen lamslagen. Samtidigt pågår en stor knarkutredning i Stockholm, där tullen hoppas kunna spränga en internationell knarkliga. Boken är första delen i en trilogi.
Läs mer

Naken sanning

Naken sanning

Naken sanning

Två små barn försvinner spårlöst på väg hem från skolan och Örebro, som just blivit sig likt igen efter serievåldtäktmannens härjningar, hamnar åter i medias blickfång. Emelie Thörnqvist har flyttat tillbaka till stan och försöker återhämta sig från de senaste månadernas kaos. Boken är andra delen i en triologi.
Läs mer

Mörk avsikt

Mörk avsikt

Mörk avsikt

En ung kvinna springer för sitt liv. Hon vet varför hon är jagad. Hon har redan blivit varnad: där det tidigare fanns en hand finns nu bara en sårig klump. Men hon kan inte leva som de vill. Hon måste fly. Det här är tredje och sista delen i en triologi.
Läs mer

Gestaltningsbibel del 1

Gestaltningsbibel del 1

Gestaltningsbibel – Del 1, A-H

Gestaltning. Vad är det egentligen? Alla som skriver vet hur oerhört svårt det kan vara att, i skrift, uttrycka sig på ett kreativt sätt. Det kan i värsta fall orsaka skrivkramp. Med bokserien "Gestaltningsbibel" får du hjälp att lösa det här. Det här är bok nummer ett av totalt tre böcker.
Läs mer

Gestaltningsbibel del 2

Gestaltningsbibel del 2

Gestaltningsbibel – Del 2, I-R

Gestaltning. Vad är det egentligen? Alla som skriver vet hur oerhört svårt det kan vara att, i skrift, uttrycka sig på ett kreativt sätt. Det kan i värsta fall orsaka skrivkramp. Med bokserien "Gestaltningsbibel" får du hjälp att lösa det här. Det här är bok nummer två av totalt tre böcker.
Läs mer

Gestaltningsbibel del 3

Gestaltningsbibel del 3

Gestaltningsbibel – Del 3, S-Ö

Gestaltning. Vad är det egentligen? Alla som skriver vet hur oerhört svårt det kan vara att, i skrift, uttrycka sig på ett kreativt sätt. Det kan i värsta fall orsaka skrivkramp. Med bokserien "Gestaltningsbibel" får du hjälp att lösa det här. Det här är bok nummer tre av totalt tre böcker.
Läs mer