Gestaltningsbibel 2

Gestaltningsbibel del 2

Gestaltningsbibel del 2

Översikt

Gestaltning. Vad är det egentligen? Alla som skriver vet hur oerhört svårt det kan vara att, i skrift, uttrycka sig på ett kreativt sätt. Det kan i värsta fall orsaka skrivkramp.

Misströsta inte. Här är böckerna för dig som skriver eller arbetar med text och vill behärska känslobeskrivningar. Över 500 känslor är listade i alfabetisk ordning i totalt tre böcker. Du får exempel på hur du kan beskriva en känsla, hur det känns i kropp och knopp, fysiska uttryck, samt beskrivningar av röst och tonlägen. Utöver det finns det tips om klichéer du bör undvika, dialog och exempel på synonymer.

Gestaltningsbibeln är ett uppslagsverk som kommer att utveckla dig i din skrivprocess och förhoppningsvis öka din kreativitet. Detta är del ett av tre och innehåller känslor med begynnelsebokstav A till H..

Recensioner
”Valet är inte bara suggestiv och pockande, men också riktigt sexig. Man kan inte låta bli att läsa vidare. Undrar vart allt detta ska leda. Hur det ska sluta. Det finns också ett djup i denna roman som saknas i många erotiska böcker. De val vi gör i livet får konsekvenser. Ibland har vi tid att begrunda våra val, ibland tvingas vi fatta snabba beslut. Men även de mest genomtänkta beslut kan få ödesdigra konsekvenser och detta är något som Valet skildrar så skickligt att man stundvis tappar andan.
Jag önskar att det fanns fler författare som Elisabeth Akteus Rex, som vågar skriva om erotik så öppet och ärligt och samtidigt lyckas förmedla ett viktigt och rörande budskap. Något man kan ta med sig och använda i de tusentals val som ligger framför en i livets djungel.
En riktigt spännande och rörande roman. Jag rekommenderar den varmt!”

Författare: Elisabeth Akteus Rex
Tillhör bokserie: Gestaltningsbibel, bok 2
Utgiven: 2014-12
Genre: Kreativt skrivande, handböcker 
Utgivare: Hoi Förlag
ISBN: 9789175579726

Andra böcker i samma serie

Bok 1

- Gestaltningsbibel - Del 1, A-H

Gestaltningsbibel del 1

Gestaltningsbibel del 1

Bok 3

- Gestaltningsbibel - Del 3, S-Ö

Gestaltningsbibel del 3

Gestaltningsbibel del 3