Mörk avsikt

Mörk avsikt

Mörk avsikt

Översikt

En ung kvinna springer för sitt liv. Hon vet varför hon är jagad. Hon har redan blivit varnad: där det tidigare fanns en hand finns nu bara en sårig klump. Men hon kan inte leva som de vill. Hon måste fly.

Emelie Törnqvists liv är i kaos; hennes syster Cecilia ligger i koma, hon har förlorat sitt jobb och de två män hon träffat under en tid har upptäckt att de varit en del av en triangel och ursinnigt lämnat henne. Dessutom har hon den kommande rättegången som kastar sin skugga över henne. Mitt i allt detta träffar Emelie en ung kvinna som uppenbart är på flykt, och hon tar sig an henne trots oklarheter kring situationen. Samtidigt börjar det hända obehagliga saker, märkliga leveranser till dörren, en kuslig känsla av någons närvaro runt hörnet. Emelie balanserar till slut på gränsen till vad hon klarar av och snart närmar sig den kritiska punkt då det förflutna kommer ifatt och hotar att förgöra den bräckliga tillvaro hon byggt upp.

Recensioner
”Nu har även jag läst ut Mörk Avsikt och precis som dom föregående böckerna är den helt FANTASTISK!!!!! Så spännande, lättläst, underbara karaktärer och gripande livsöden!! Jag var fast från början till slut Nu väntar jag ivrigt på nästa bok och du är absolut en av mina favorit författare!! Tack snälla du för underbar läsning."

– Läsarreaktioner

Författare: Elisabeth Akteus Rex
Tillhör bokserie: Rex, bok 3
Utgiven: 2014-06
Genre: Thriller
Utgivare: Hoi Förlag
Utgiven: 2013-09
ISBN: 9789175579269

Andra böcker i samma serie

Bok 1

- Dold agenda

Dold agenda

Dold agenda

Bok 2

Naken sanning

Naken sanning

Naken sanning